IT-drift

IT-DRIFT

Outsource din it og få mere tid i hverdagen

HVORFOR OUTSOURCE DIN IT-DRIFT?
RAW IT er leverandør af IT-drift og hosting-ydelser til over 200 kunder i hele Norden, bestående af både hoteller og B2B virksomheder. Vi hjælper vores kunder med, at deres IT-system virker 24/7, 365 dage om året. 

Den teknologiske udvikling sker med så hastige skridt, at det stiller større og større krav hos virksomhederne, uanset om det er en B2B- eller en B2C virksomhed. 

En optimeret IT-drift kan frigive nogle ressourcer, som vil gøre, at I kan fokusere på jeres kernekompetencer. Det kræver dog, at IT-systemerne, både hardware og software, er opdateret og overvåget døgnet rundt.

Vi har det mål, at vores kunder skal have et nemt samarbejde med os. Derfor leverer vi hardware, software, og alt hvad der skal til, for at få tingene til at fungere optimalt hos vores kunder.

Ønsker I at outsource hele IT-driften eller dele af den? Det kan være, at I har brug for on-site support på grund af længerevarende sygdom, ferie eller at I blot ønsker at outsource denne del. Her står vores team af kompetente og serviceminded IT-supportere klar til at hjælpe dig.

Hent vores brochure her.

PRØV OS GRATIS I 60 DAGE
Vi er eksperter i IT-drift. Uanset om det er en stor eller lille opgave, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

FORDELE VED AT OUTSOURCE DIN IT-DRIFT

  • Fokuser på jeres kernekompetencer 
  • Øget produktivitet
  • Skaber tryghed i hverdagen

Hvis ovenstående lyder interessant for dig og din virksomhed, så kontakt os gerne i dag. 

Vi vil gerne tilbyde dig og din virksomhed en gratis prøveperiode på 60 dage, hvor vi vil vedligeholde og optimere jeres IT-drift. 

Kontakt os i dag og start din 60 dages gratis prøveperiode.

DTU Sience park IT-løsning
Radisson IT-drift outsource
IT-løsning til Burger King
IT drift
IT drift outsource din it
IT-løsning til KFC
IT-drift til Advokathus