Hosting

Hosting

sikker og skalerbar hostingløsning

RAW IT tilbyder skræddersyet hostingløsninger med fuld redundans i alle vores hostingcentre, til alle typer virksomheder. Vi kan levere fysiske     in-house servere eller migrere din data til Cloud, som er en skalerbar løsning.
Hvis ovenstående lyder interessant for dig og din virksomhed, så kontakt os for mere information. 

Cloudrejsen

Når din virksomhed migrerer til skyen, så er der ingen tunge serverinstallationer du skal tage højde for. Du skal ikke længere være nervøs for, at dine servere bliver beskadiget ved f.eks. brand eller vandskade. Ved at migrere til skyen er dine programmer altid fuldt opdateret, du er sikret en høj oppetid, og din data er sikkert opbevaret i Cloud med krypterede forbindelser. Cloud er en fuldt ud skalerbar løsning, så du kun betaler for det, du har brug for.

Inspiration & Rådgivning

Vi rådgiver om, hvilke licenser der passer bedst til din virksomheds nuværende forretning, og inspirerer til, hvordan din virksomhed kan vækste.

Plan over Cloud infrastruktur

Her træffer du en beslutning, om virksomheden skal blive helt eller delvist Cloudbaseret. Vi laver en tilpasset oversigt til dig om fremgangsmetoden til, hvordan vi hjælper med at ændre IT-infrastrukturen.

Cloudrejsen er nu i gang

Her er din virksomheds data helt eller delvist migreret til Cloud. Du er i trygge hænder hos os, da vi står klar til at hjælpe dig 24-timer i døgnet med IT-support. Hvert halve år, tager vi en snak om process-optimering af din IT-infrastruktur, for at sikre, at du altid er kørende.

In-house server

Du kan købe eller leje en server af RAW IT, hvor du selv bestemmer, om du vil have IT-drift inkluderet. Vi rådgiver dig om, hvilken løsning der passer bedst til din virksomheds kapacitet og behov.

Inspiration og rådgivning

Her foretager vi en analyse af din virksomheds nuværende IT-systemer, og udarbejder en strategi for, hvilke licenser og hvilken IT-infrastruktur, der passer til din virksomhed.

IT-infrastruktur

Vælger du at gå videre med installationen, så bliver serverne installeret og din IT-infrastruktur hermed optimeret.

Tjek og vedligeholdelse

Hvis du får IT-drift inkluderet, så får du 24 timers IT-support, herunder løbende rådgivning og vejledning, samt en snak om process-optimering hvert halve år.