Fødevarer & Ernæring

Fødevarer & Ernæring

optimer din forretning med digitale tiltag

RÅDGIVNING OG SKÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN FORRETNING
Vi leverer smarte løsninger, som er værdiskabende for fødevarer- og ernæringsbranchen. Det er systemer, der altid er opdateret med den nyeste teknologi.

Vi rådgiver jer om, hvilke IT-løsninger, som er mest optimal for jeres forretning med fokus på drift optimering og effektivisering. Vi kan levere, installere og efterfølgende drifte jeres IT, hvor I kan benytte jer af vores 24 timers IT-support.

IT-driften af fødevarer og ernæring bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre jeres data, simplificere jeres kommunikation til medarbejderne, samt til kunderne.

BESKYT INTERESSENTERS PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER
Der videreformidles fortrolige oplysninger inden for fødevare- og ernæringsbranchen, både med samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere, f.eks. når der skal ansættes en ny medarbejder. Her indeholder kontrakten personfølsomme data, hvorefter det bliver gemt på computeren og sendt over mail. Det skal ifølge persondataforordningen sendes krypteret samt lagres sikkert.

IT-SIKKERHED
Få krypteret dine mails ved at få sat et filter på indgående og udgående mails, som gør, at du kan overholde GDPR reglerne.

Du kan lagre dine personfølsomme dataoplysninger sikkert på computeren ved hjælp af det rette netværk, WiFi og hostingløsning. Ved at migrere jeres data til Cloud opbevares det sikkert, og kan skaleres efter din virksomheds behov.

FÅ GANG I SALGET MED RAW SIGNAGE
Med infoskærme kan du sælge mere ved at reklamere visuelt i butikken. Brug inforskærmene til storytelling af fødevarer mærkerne, kampagnetilbud eller ved at vække sanserne. F.eks. ved branding af juice, viser en video af en iskold juice på varm sommerdag. Det vækker sanserne hos kunden, og øger dermed deres lyst til at foretage impulskøb.

Nye rapporter redegør for, hvordan mange brands oplever en markant øget vækst efter at have implementeret infoskærme, virksomheder er vækstet med helt op til 33% med digital skiltning.

Meny Rotunden har fået installeret infoskærme fra RAW IT, hvor de reklamerer for forskellige fødevarer kategorier. Efter kun 3 uger, var infoskærmene tjent ind igen.”

Raw Signage er baseret på et brugervenligt, Cloudbaseret og centralstyret system, som gør, at du med få klik kan eksponere, hvilket som helst indhold på skærmen, hvorend du befinder dig. 

OVERVÅGNING – SE DIN FORRETNING IGENNEM EN NY LINSE
I fødevarer- og ernæringsbutikker er det vigtigt at have et ordenligt overvågningssystem, for at sikre medarbejdere kan være på forkant med tyveri.

Udover sikkerhed kan du få mere indsigt i, hvem din målgruppe er samt deres adfærd. Brug det til marketing og mersalg. Her kan du finde ud af, hvor i forretningen der er mest trafik, og bruge det til mersalg af efterspurgte varer eller varer med høj profit. Ydermere kan du blive klog på, hvor placeringen af infoskærme er mest relevant. 

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe med at implementere og vedligeholde: IT-driftNetværkWi-FiOffice 365RAW SignageKrypteret mailsRAW Backup, og Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

IT drift
IT drift
IT drift
IT virksomhed
IT drift outsource din it
IT virksomhed

SERVICES

Hosting

Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrering til Cloud.

IT-Drift

Vi kan stå for din IT-drift, med 24 timers IT-support.

WIFI

Få fuld internetdækning, samt Location analytics og Heat maps.

NETVÆRK

Her kan du optimere produktiviteten, sikkerheden og skalerbarheden.

RAW BACKUP

Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.

SIKKER MAIL

Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.

RAW SIGNAGE

Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.

Overvågning

Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.

Office 365

Få installeret Microsoft Office: Word, Excel, Teams, PowerPoint m.m.

Kortterminal

Få faste- og trådløse kortterminaler, som er nemt at integrere.

DCC

Tjen penge når udenlandske kunder, som betaler i egen valuta.