Overvågning

OVERVÅGNING
Cloud baseret smart kameraer

OVervågning - sikkert og nemt

Få et overvågnings system der er i en liga for sig selv. Ingen tunge server installationer, det hele styres via internettet. Det er utrolig nemt at implementere, konfigurere og styre, og vores kameraer giver pålidelig sikkerhed og værdifulde forretningsmæssige indblik til organisationer af enhver skala.

hvorfor vælge vores løsning?

Hvis du er glad for dashboards og gerne bare vil kunne logge på et sted for at styre alle dine kameraer, og som en bonus også kan styre din wifi og switches så er dette løsningen for dig. Med Merakis løsning kan du nemlig nemt koble overvågningen, wifien, switches og analythics sammen til en løsning og få det fulde overblik over din virksomhed, gæster og kunder.

Centraliseret Cloud Management

Meraki dashboardet giver en sikker overvågning og styring af alle dine kameraer fra hele verden, ingen ekstra software kræves.

super sikker

Kameraerne køber automatisk offentligt underskrevne SSL-certifikater, og alle Meraki-management data er altid krypteret som standard.

Alt er med i kassen

Med videolagring og kraftig hardware er der ikke brug for en NVR eller ekstra analysepakker.

mere end blot sikkerhed

Vores kameraer udnytter en kraftig indbygget processor til at analysere video og give værdifuld indsigt uden at skulle sende disse videofiler til skyen eller en lokal server.

Bevægelses heat map

Se lynhurtigt trafikken i en butik, eller hvor hotellets gæster mødes i lobbyen. Heat mappet kræver kun en lille mængde metadata, hvor almindelige videofiler er store og kræver meget tid for at kunne vise det samme.

Objektdetektion

Lær hvilke displays eller skærme i butikken der tiltrækker de fleste kunder, eller hvor mange folk kom på kontoret sidste torsdag. Evnen til at opdage folk, ved at bruge en computers syn øger nøjagtigheden over tid gennem maskinindlæring, og vil give dyb forretningsindsigt, som tidligere kun var muligt med omfangsrige servere.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Alle Meraki’s-analysefunktioner er anonymiserede for at sikre privatlivets fred, mens de stadig leverer intelligens. Du ved, at en kunde trådte ind i din butik kl. 3:38, men ikke at hun hedder Sarah

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus