Byggeri & Anlæg

Byggeri & Anlæg

Bliv mere effektive og skab mersalg

FOKUSER PÅ JERES KERNEKOMPETENCER
Vi kan hjælpe jer med at flytte hele jeres IT-drift op i skyen, så I nemt og enkelt kan kommunikere til jeres medarbejder uanset hvor I befinder jer.

IT-driften af byggeri og anlæg bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre jeres data, samt simplificere jeres kommunikation til medarbejdere. Det anbefales at få implementeret IT-løsninger allerede fra starten af byggeprojektet, da det kan medfører en del besparelser. 

Vi implementerer smarte løsninger, som er værdiskabende for byggeri og anlægs branchen. Det er systemer som bliver skaleret efter jeres behov, og som altid er opdateret med den nyeste teknologi. 

IMPLEMENTER NETVÆRK OG WI-FI FRA START
Det er essentielt at der bliver taget højde for Netværk og Wi-Fi i nye byggeprojekter. Det ender ofte blive med at blive en dyr fornøjelse for byggefirmaer at implementerer Wi-Fi i færdigkonstruerede bygninger, fordi det er nemmere at trække førringsvejene til kablerne i starten af byggefasen.

Vi forholder os til hvilket byggeprojekt vi har med at gøre. Vi tager højde for om der er mange enheder, som skal kunne tilgå internettet og hvilke vægmaterialer der er i de forskellige rum. Om det er glas-, gips- eller betonvægge, så laver vi en heatmap survey af internet dækningen og sørger for at der er fuld dækning i alle rum.  

Eksempel: Tetris fik implementeret en Wi-Fi-løsning.
Vi udarbejdede plantegning i byggefasen, og fandt ud af hvor accespointsne skulle implementeres afhængig af vægmaterialerne. Der blev trukket trukket førringsveje til kablerne under byggefasen, hvilket resulterede i en mere 
omkostningsefficient løsning, end hvis det var gjort når bygningen var færdigkonstrueret. De er nu godt dækket ind med fuld internetdækning efter deres behov.

FÅ EN FORTJENESTE IMENS I BYGGER
Istedet for at afdække stiladset med stilladsinddækning, så kan byggepladser sælge reklamer på infoskærme. Det sker af og til at byggepladser har attraktive reklameplaceringer for virksomheder, fordi de enten er placeret ud til en traffikeret vej eller inde i byen, og samtidig er de placeret højt oppe.

RAW Signage er et cloudbaseret og brugervenligt system, hvilket gør det nemt at indsætte reklamer på infoskærmen. I kan også gøre det tidbestemt, hvis nogen ønsker at blive eksponeret om morgen og hæve prisen i rush-hour tiden.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med skæddersyet IT-løsninger til jeres behov, om det er på kontoret eller byggepladsen.

Byggepladsen:  IT-drift, Netværk, Wi-Fi, Overvågning og RAW Signage.

KontoretIT-drift, Netværk, Wi-Fi, Office 365, RAW Signage, Krypteret mails, RAW Backup og Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

IT drift
IT drift
DTU IT-drift outsource
IT drift bygge anlæg
IT drift outsource din it
IT virksomhed

SERVICES

IT-drift

Overlad dele eller hele din it-drift til RAW IT, og fokuser på jeres kernekompetencer.

RAW BACKUP

Få en fuld automatiseret online backup i skyen, og tilgå data uanset hvor du befinder dig.

RAW signage

Gør det visuelt. Optimer jeres interne kommunikation eller brug det til at sælge reklamer på stilladsinddækning.

Netværk

For at et netvæk skal kunne fungere rigtig, skal det være skruet rigtig sammen.

sikkermail

Få krypteret jeres mails. Undgå at en tredjepart læser med eller phishing af din virksomhed.

Overvågning

Med den nyeste teknologi inden for overvågning, kan du sikre din virksomhed og få en bedre indsigt i dine medarbejders trivsel,

WIFI

Få mere ud af dit Wi-Fi med fuld internet dækning, Location analytics og Heat maps.

OFFICE 365

Microsoft Office programmmer: Word, Excel og PowerPoint, samt en masse ekstra værktøjer,