Byggeri & Anlæg

Byggeri & Anlæg

Få rådgivning og skræddersyet it-løsning til dit byggeprojekt

RÅDGIVNING OG LØSNINGER TIL EJENDOMSUDVIKLING
RAW IT designer og implementerer værdiskabende løsninger til byggeri- og anlægsbranchen, disse er baseret på vores erfaring med de mange IT-løsninger, som vi har leveret til hoteller, kollegier og kontorhoteller.

Vi rådgiver om, hvilken IT-infrastruktur der er den optimale for netop dit renoverings- eller byggeprojekt, baseret på din slutbruger og deres forventninger.

Vi kan levere, installere og efterfølgende drifter hele IT-infrastrukturen, herunder netværk, WiFi, overvågning, print, telefoni, sikkerhed.
Vi tilbyder muligheden for 24 timers IT-support, på alle projekter og aftaler.

Rådgivning, installering og drift af IT bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring, kan sikre kvalitet, stabilitet, data og undgå uforudsete omkostninger.

NETVÆRK OG WIFI SKAL IMPLEMENTERES KORREKT FRA START
Det er essentielt, at der i planlægningsfasen bliver taget højde for IT-infrastrukturen i nye byggeprojekter herunder netværk og WiFi.

Det ender ofte blive med at blive en dyr fornøjelse for byggefirmaer at implementerer Wi-Fi i færdigkonstruerede bygninger, fordi det er nemmere at trække føringsvejene til kablerne i starten af byggefasen.

Vi forholder os til, hvilket byggeprojekt vi har med at gøre. Vi tager højde for den forventede brugertype, hvor mange enheder som skal kunne tilgå internettet, hvilke vægmaterialer der er i de forskellige rum.

Om det er glas-, gips- eller betonvægge, laver vi en heatmapanalyse af internetdækningen i hele byggeriet, og sørger for at der er fuld dækning, hvor der er brug for det.

Eksempel: WOODS Kontorhotel (NREP) fik implementeret en Wi-Fi-løsning.
Vi udarbejdede plantegning i byggefasen og fandt ud af, hvor accesspunkterne skulle placeres, afhængig af vægmaterialerne. Der blev trukket føringsveje til kablerne under byggefasen, hvilket resulterede i store besparelser, idet vi var med ind over planlægningen, inden bygningen var færdigkonstrueret. Ejendommen er nu godt dækket ind, med fuld dækning, til brugernes behov.

FÅ EN FORTJENESTE MENS I BYGGER
I stedet for at afdække stilladset med stilladsinddækning, så kan byggepladser sælge reklamer på infoskærme.

Det sker af og til, at byggepladser har attraktive reklameplaceringer for virksomheder, fordi de enten er placeret ud til en trafikeret vej, eller inde i byen, og samtidigt er de placeret højt oppe.

RAW Signage er digital skiltning med et Cloudbaseret- og brugervenligt system, hvilket gør det nemt at skifte indholdet. Du kan også gøre det tidsbestemt, hvis nogen ønsker at blive eksponeret om morgen og hæve prisen i rush-hour tiden.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe med skræddersyet IT-løsninger til dit behov, om det er på kontoret eller byggepladsen.

IT-driftNetværkWi-FiOffice 365RAW SignageKrypteret mailsRAW Backup og Overvågning.

Vi har spurgt din målgruppe

Undersøgelsen er foretaget af RAW IT 2021 og er baseret på 110 vilkårlige deltagere. 

104 %
Vil gerne have et hurtigt og stabilt WiFi
84 %
Vil gerne betale mere i husleje for et stabilt WiFi

SERVICES

Hosting

Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrering til Cloud.

IT-Drift

Vi kan stå for din IT-drift, med 24 timers IT-support.

WIFI

Få fuld internetdækning, samt Location analytics og Heat maps.

NETVÆRK

Her kan du optimere produktiviteten, sikkerheden og skalerbarheden.

RAW BACKUP

Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.

SIKKER MAIL

Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.

RAW SIGNAGE

Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.

Overvågning

Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.

Office 365

Få installeret Microsoft Office: Word, Excel, Teams, PowerPoint m.m.