Account Manager søges til DK’s bedste IT virksomhed

Account manager

Nøgleord: 

  • Salgstalent 
  • Teknisk flair
  • Professionel
  • Hunter profil

RAW IT er en virksomhed, der stræber efter at levere de bedste løsninger og serviceniveau til alle typer virksomheder.

RAW IT ligger i Hørsholm, nord for København, og kan fremvise en positiv udvikling, der bl.a. har ført til kåring som Børsens Gazelle 4 år i træk.

RAW ITs portefølje er både dyb og bred, og den indeholder bl.a.: Serviceaftaler, wifi / netværk, hosting, online backup, hardware/software, konsulentbistand mm.

I praksis betyder dette, at RAW IT kan finde og sætte den helt rigtige løsning op, der dækker virksomhedens konkrete behov, hvad end dennes IT-udfordring måtte være. 

Jobbet:
Du bliver en del af salgsafdelingen, og får fokus på salg til nye kunder. Dette kan både være mellemstore til store virksomheder på tværs af brancher. Du får ansvaret for salgsprocessen fra start til slut, herunder booking af møder, afholdelse af præsentationer, tilbud samt opfølgning.

Jobbet kræver en vis selvstændighed, idet du selv skal være med til at definere de emner, som du gerne vil arbejde på. Du bliver målt på budget, men også på indsatser, der sikrer, at du når målet. Du får kontakt på C-level med dansk erhvervsliv, og skal kunne forhandle med CTO´s, CEO´s og CFO´s.

Stillingen er nyoprettet, og dine resultater bestemmer, hvor hurtigt din personlige udvikling skal gå. Virksomhedens vækst gør, at der er masser af plads til dine ambitioner og udvikling, både fagligt og personligt.

Kandidaten:
Du er en hunter som er selvtillidsfuld, ambitiøs og organiseret omkring din karriere, og søger en virksomhed, hvor du kan bevise dit værd.  Du er ikke bange for at sparke døren ind, og udvikle dig med en stejl læringskurve. Det er vigtigt, at du har forståelse for og erfaring med IT, enten fra job, selvstændigt virke eller uddannelse. For at matche kundegruppen kræves en høj faglighed; meget kan du lære, men du skal have den tekniske ballast med dig. Herudover er det en stor fordel, hvis du har fået erfaring med opsøgende salg, f.eks. fra telemarketing opgaver.

Som person har du en stor udstråling og et højt drive. Du er nysgerrig, har en stærk retorik, og gør indtryk på dine omgivelser. Du er systematisk og disciplineret. Ligeledes har du respekt for, at det er indsatsen, der skaber resultatet, og at kvantitet og kvalitet hænger uløseligt sammen i salgsarbejdet.

Du har erfaring med brug af CRM, udarbejdelse af præsentationer og generelt er din IT bruger status høj. Du har kørekort.

Du tilbydes:
Et spændende job i en dynamisk virksomhed hvor der er basis for, at du får personlig succes, uddannelse, og et super godt arbejdsmiljø. Løn efter kvalifikationer, provision, pension og sundhedssikring. Der er puljebil til rådighed til kundemøder.

Søg stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CMO & Partner Jesper Brouer på 70 10 11 20. Stillingen søges ved at sende din ansøgning og CV i pdf-format til email: job@rawit.dk

Mærk ansøgningen: Account Manager.

Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, som de modtages. Vi afholder samtaler løbende, indtil vi har fundet vores helt rigtige kandidat.

Sidste ansøgningsfrist: d. 31 marts 

DEL NYHEDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bliv ringet op

Overvejer du at outsource din IT-drift? Så lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig
med en skræddersyet IT-løsning til dit behov.

RAW IT ApS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nyheder, trends og rådgivning. 

Ⓒ 2018 RAW IT. All Rights Are Reserved.

DMCA.com Protection Status