Account Manager søges

Account Manager til new bizz

Nøgleord
  • Salgstalent
  • Teknisk flair
  • Professionel

RAW IT er en virksomhed der stræber efter at levere branchens bedste løsninger og serviceniveau. RAW IT ligger i Hørsholm, nord for København, og kan fremvise en positiv udvikling, der bl.a. har ført til kåring som Børsens Gazelle 4 år i træk. RAW IT´s portefølje er både dyb og bred, og indeholder bl.a.: Serviceaftaler, wifi / netværk, hosting, TV løsninger, hardware/software, konsulent bistand mm. Dette betyder at hvad end virksomhedens IT udfordring er kan RAW IT sætte den rigtige løsning op, der dækker det konkrete behov. For yderligere info om firmaet. Se venligst: www.rawit.dk

Jobbet:
Du bliver en del af salgsafdelingen, og får fokus på salg til nye kunder. Dette kan både være mellemstore til store virksomheder på tværs af brancher. Du får ansvaret for salgsprocessen fra start til slut, herunder booking af møder, afholdelse af præsentationer, tilbud og opfølgning. Du bygger din kundeportefølje op på løbende samarbejdsaftaler, hvilket betyder at dit job med tiden også kommer til at indeholde Account management opgaver.

Jobbet kræver en meget stor selvstændighed, idet du selv skal kunne definere de emner du gerne vil arbejde på. Du bliver målt på budget, men også på indsatser der sikrer at du når målet, dvs. der er KPI´s for møder, tilbud mm. Du får kontakt på C-level med dansk erhvervsliv, og skal kunne forhandle med CTO´s, CEO´s og CFO´s.

Stillingen er nyoprettet og dine resultater bestemmer hvor hurtigt din personlige udvikling skal gå. Virksomhedens vækst gør at der er masser af plads til dine ambitioner og udvikling, både fagligt og personligt.

Kandidaten:
Du er selvtillidsfuld, ambitiøs og organiseret omkring din karriere og søger en virksomhed hvor du kan bevise dit værd, og udvikle dig med en stejl læringskurve. Det er vigtigt, at du har forståelse for og erfaring med IT, enten fra job, selvstændigt virke eller uddannelse. For at matche kundegruppen kræves en høj faglighed; meget kan du lære, men du skal have den tekniske ballast med dig. Herudover er det en stor fordel hvis du har fået erfaring med opsøgende salg, f.eks. fra telemarketing opgaver.

Som person har du en stor udstråling og et højt drive. Du er nysgerrig, har en stærk retorik og gør indtryk på dine omgivelser. Du er systematisk og disciplineret og har respekt for at det er indsatsen der skaber resultatet, og at kvantitet og kvalitet hænger uløseligt sammen i salgsarbejdet. Du har erfaring med brug af CRM, udarbejdelse af præsentationer og generelt er din IT bruger status høj. Du har kørekort.

Du tilbydes:
Et spændende job i en dynamisk virksomhed hvor der er basis for at du får personlig succes. Løn efter kvalifikationer, provision, pension og sundhedssikring. Der er puljebil til rådighed til kundemøder.

Søg stillingen
Sabroe Selection varetager rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Alice Sabroe hos Sabroe Selection på tlf. 7023 8360. Stillingen søges ved at sende din ansøgning og cv i pdf-format til email: info@sabroe-selection.dk Mærk ansøgningen: Job nr. 2565 Ansøgningerne behandles i den rækkefølge de modtages.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Søg stillingen via CV-registreringen her

DEL NYHEDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bliv ringet op

Overvejer du at outsource din IT-drift? Så lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig
med en skræddersyet IT-løsning til dit behov.

RAW IT ApS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nyheder, trends og rådgivning. 

Ⓒ 2018 RAW IT. All Rights Are Reserved.

DMCA.com Protection Status