24-Timers Support


 

Vi er der hele døgnet og alle dage om året for at servicere jer.
som nogle af de få i branchen tilbyder vi support på alle tider
af døgnet hele året rundt, hvilket betyder at i altid kan få
support til jeres systemer.

 

 

Er der nogen?

Alle virksomheder vil gerne kunne komme i kontakt med supporten når der opstår et problem, men det er ikke alle der kan få fat i nogen efter kl 17, og det mener vi ikke man skal nøjes med. Derfor er vores support altid klar på telefonen til at besvare jeres opkald og klare den udfordring som i står med. Da vi har mange års erfaring i hotelbranchen, ved vi hvor vigtig en god support er for vores kunder. Derfor er supporten noget vi vægter utroligt højt, for at give vores kunder den bedste support.

Et par ord på vejen

“Endelig en virksomhed, med indgående kendskab til hospitality industrien og som forstår at det handler om service til servicebranchen. Hotelbranchen skal være trendsætter – også indenfor IT og samtidig tænke man power ressourcer – og det har Raw IT forstået.” 

Mai Kappenberger – Adm. Direktør – Kurhotel Skodsborg

“Vores samarbejde med RAW IT opstod ved en tilfældighed gennem andre forbindelser. De brugte Raw IT på konsulentbasis grundet utrolig høj kompetance indenfor vores pms system. Fandt hurtigt ud af at RAW IT ikke bare kan sit fag til fingerspidserne, men deres serviceniveau og viljen til at hjælpe deres kunder var helt i særklasse. Jeg har i mine mange år i branchen aldrig oplevet en it virksomhed med så positiv og sympatisk tone, en utrolig høj kompetance samt en effektiv problemløsning. Jeg ringer altid til RAW IT når der er it problemer der driller vores hoteldrift for der ved jeg tingene bliver fikset med det samme! Kan på det varmeste anbefale RAW it som samarbejdspartner når det gælder IT løsninger.”

Kristine Obling Ravnevand – Front Office Manager – Strand Hotel Fevik