TV2/NEWS – VISION

Nu tilbyder vi News Vision til alle jeres public områder. Hold gæsterne opdateret, på nyheder, i områder som lobby, restaurant, elevator, fitness, møderum, og hvor I ønsker det. Som en bonus kan I vise egne reklamefilm eller slides imellem hver nyhed. Det giver god mulighed for at vise aktuelle nyheder samt, at reklamere for egne produkter og happenings.

News Vision er nyheder i levende billeder uden lyd. NEWS Vision er et unikt produkt, der er med til at gøre Indoor TV til en aktuel platform. Indholdet er fra TV 2 NEWS, men med specielt udvalgt indhold egnet til Indoor TV mediet. Det betyder bl.a. at voldelige og stødende indslag sorteres fra, således nyhederne kan køre uden at støde kunder uanset alder.

NEWS Vision er nyheder med tilhørende tekst i bunden af billedet, der sikrer forståelse for budskabet i nyheden. NEWS Vision opdateres med de bedste og vigtigste historier.

NEWS Vision opdateres med dagens væsentligste historier og opdateres når der sker noget nyt. Indslagene indeholder nyheder, sport, finans og vejrudsigt.

NEWS Vision er det mest opdaterede nyhedsprodukt i levende billeder på markedet. Nyhederne er leveret af holdet bag TV 2 NEWS, der er garant for kompetent journalistik.

Ønsker I at høre mere om TV2/NEWS Vision så tag venligst kontakt til Richard Zafra 

rz@rawit.dk eller på 70 10 11 20.

Vi glæder os til at høre fra Jer