Komplette TV-løsninger til hoteller og konferencecentre


 

Giv dine gæster underholdning og information med vores TV-løsninger til hoteller.

Lad dem streame indhold direkte fra deres egne devices op på TV’et, og spar penge på kanaler.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor hotel-TV, hvor vi sørger for hele processen fra projektering til installation og support.

Vi har det nyeste indenfor TV-løsninger og ud fra Jeres ønsker kan vi finde den helt rigtige løsning til Jer.

Happy Young Couple In Livingroom Sitting On Couch Watching Movie

Otrum Enterprise

Otrum Enterprise er førende indenfor funktionalitet, stabilitet og brugervenlighed.

Ved at implementere Smart TV, reduceres udgifterne når den eksisterende infrastruktur benyttes, eksempelvis via coax, Ethernet eller WiFi. Denne fleksibilitet inkluderer også hybride løsninger med forskellige infrastrukturer. 

Otrum Enterprise er bygget op omkring en HTML 5 platform og programmet kan benyttes på tværs af forskellige devices, og dette giver brugeren en strømlinet oplevelse uanset om det er gennem TV’et, tablet eller via en Smartphone.

Effektive redskaber er til rådighed med mulighed for reklame og markedsføring, samt mulighed for at udtrykke grafiske sprog så som arabisk og russisk.

Screen Mirroring

DIGITAL-SIGNAGE-ICON-7

Housekeeping

INTERACTIVE-TV-ICON-HOUSEKEEPING

Netflix, HBO, Itunes, YouTube og meget mere – alle dine gæsters yndlingsindhold vises på en sikker måde. 

Dine gæster ankommer ofte til hotellet med et bredt udvalg af egne devices så som Smartphones, tablet, eller PC. Med Otrum Enterprise er det muligt for gæsten at se deres eget udvalg, på hotelværelsets store TV skærm. En enkel instruktions guide hjælper gæsten fra start til slut. Af sikkerhedsmæssige årsager benytter Otrum en sikkerheds godkendelse gennem den enkelte device og TV’et. Dette sikrer, at indholdet kun vises på den ønskede skærm.

Optimér jeres housekeeping og opnå driftsoptimering. Smarte værktøjer til smarte hoteller.

Omdan jeres værelser mere effektivt. Kun værelser der er i brug skaber overskud. Otrum Enterprise giver housekeeping personalet adgang til at klar melde værelser fra hvilken som helst tilsluttet enhed eller via TV’et på værelset. Værelses status bliver sendt direkte til jeres PMS system, så rene og tilgængelige værelser er klar til at blive solgt igen. 

Storefronts

Guest analythics

400x180-STOREFRONT

400x180-ANALYTICS

Muligheden for indtægt har aldrig været nemmere. Uendelige salgsmuligheder direkte via TV og Smartphones.

Giv dine gæster mulighed for at købe, booke og bestille alle de services du ønsker at tilbyde dem. Om det er en spa-behandling, et bord i restauranten, en tur på golfbanen eller måske muligheden for at chekke lidt senere ud. Mulighederne er mange.

Skær ned på omkostningerne ved at tilpasse tjenesterne til gæstens behov, baseret på statistik fra jeres eget hotel.

Det statistiske modul i Otrum Enterprise giver jer indsigt i hvordan gæsterne bruger de interaktive løsninger på jeres hotel. Detaljeret information giver jer mulighed for at lære mere om hvordan jeres gæster bruger systemet og giver jer mulighed for effektivt at bruge de værktøjer Otrum tilbyder.

Hvilken løsning er i til?

Vi har mange gode forslag og sammen kan vi finde den helt perfekte løsning, der vil være til glæde for Jer og Jeres gæster.

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag for mere information. salg@rawit.dk – 70 10 11 20