togn_logo4

Telling & Nesager

Telling & Nesager og RAW IT har indgået et strategisk samarbejde for at kunne tilbyde branchens bedste løsninger for kunder, som vil have det hele et sted.

To af Skandinaviens mest erfarne og respekterede hotelfolk med sammenlagt over 50 års erfaring fra branchen står bag konsulent- og rådgivningshuset Telling & Nesager. Michael Telling og Preben Nesager tilbyder sammen med et kompetent team en lang række ydelser inden for servicebranchen generelt, med særligt fokus på hospitality-sektoren.

Telling & Nesager har på kort tid sikret sig et solidt fodfæste inden for hospitality branchen i Skandinavien. Deres mange års erfaring med drift og ledelse gør dem til de oplagte sparringspartnere hvad enten det gælder personlig rådgivning af de to grundlæggere eller formidling eller finansiering af hotelejendomme, ledelsesrekruttering og executive search i branchen, driftsoptimering, konceptudvikling samt deres shared service funktion, hvor blandt andet økonomi og salg formidles af specialister på hvert deres felt.

TN_logo_sort

Overvejer du at investere i hospitality-relateret ejendom i Skandinavien? Ønsker du at bygge selv eller overtage en eksisterende ejendom? Har du allerede ejendommen, men ønsker at finde den bedst egnede operatør? Har du brug for nye øjne på mulige finansieringsmuligheder? Vores mangeårige erfaring på det skandinaviske marked gør os til den
oplagte samarbejdspartner på netop dette område. Læs mere..

TN_logo_sort5

Branchens vigtigste aktiv er og vil altid være personalet. Det anerkender vi og står derfor også til rådighed, når det gælder rekruttering af nye medarbejdere samt træning af eksisterende.
Vores træningsprogrammer tager oftest udgangspunkt i en forudgående drifts- og kvalitetsevaluering, så grundlaget bliver så konkret og relevant som muligt. Læs mere..

TN_logo_sort8

Giver jer adgang til markedets mest helstøbte regnskabsløsning – med services, der rækker langt ud over almindelig bogføringspraksis. Vi tager hånd om alt fra bogføring til betalingsrykning og tilbyder jer samtidig månedlige resultat kommentarer, anbefalinger og løbende sparring med vores eksperter. Det hele, imens vi holder jeres regnskab udgifter på et minimum. Kort sagt: Med TN Financial Service får I en hel økonomiafdeling til en bogholders pris. Læs mere..

TN_logo_sort9

Er jeres garanti for den stærkeste repræsentation på det skandinaviske marked med målrettede handlingsplaner og aktiviteter, der giver jer de bedste muligheder for at styrke jeres position i Norden. Med TN Sales Services får I udarbejdelse af en skræddersyet handlings- og aktivitetsplan for repræsentation i Skandinavien. Identificering af og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og kunder i Skandinavien – med henblik på at præsentere hotellet/hotelkæden og etablere en dialog, der kan føre til øget kendskab og forretning. Læs mere..

TN_logo_sort2

Koncept og design bliver ofte undervurderet på det skandinaviske marked, selvom det gang på gang viser sig, at de, der har størst succes, er dem, der fra starten detaljeret har overvejet begge dele. Vi skaber grundlaget for disse processer og rådgiver og bistår hele vejen, både når det gælder koncept og indretning for det enkelte produkt, men også når det gælder koncept og strategi for en hel destination, som måske ønsker at blive mere attraktiv for branchen generelt. Læs mere..

TN_logo_sort3

Driften i ethvert selskab inden for hospitality er hjerteblodet, men samtidig også en kilde til konstante bekymringer og overvejelser.
Med sammenlagt mere end 50 års driftserfaring ved vi om nogen det og bistår derfor gerne, både med de større beslutninger og med løbende evalueringer og forbedringer. Læs mere..

Kontakt Telling & Nesager

Kontakt os gerne for en introduktion til, hvad vi kan tilbyde dig, eller en konkret diskussion af aktuelle ønsker, behov eller problemstillinger, du måtte stå overfor.

TELLING & NESAGER
Gammel Strandvej 16
DK- 2990 Nivaa
CVR 3735 2411

Tlf.: +45 7070 7780
Email: info@TellingNesager.com