DGI-BYENS HOTEL VÆLGER NYE VÆRDIBOKSE FRA RAW IT

/
/
DGI-BYENS HOTEL VÆLGER NYE VÆRDIBOKSE FRA RAW IT

RAW IT har den store fornøjelse af at levere professionelle Værdibokse til hotelværelserne i den populære DGI-Byen i København. Hotellet skal igennem en større renovering som til sidst skal udtrykke et moderne urban og nordisk look 

Stor tak til Hoteldirektør Frederik Møller Rosenmeier, og RAW IT glæder sig meget til et godt samarbejde fremover.

DGI-byen renoverer hotel

De er i fuld gang med at renovere DGI-byens hotel fra kælder til kvist.

De holder åbent i hele renoveringsperioden, men hotellets receptionsområde er afspærret fra 8. oktober 2018 til 24. marts 2019. I dette tidsrum står receptionisterne klar til at tage godt imod jer i foyeren til DGI-byens Restaurant, der ligger skråt over for hotellet. Følg skilte på området.
De glæder sig til at give deres gæster den allerbedste hoteloplevelse i centrum af København, når de inviterer indenfor i et nyt, urbant look med miljøoptimeret fleksibilitet og detaljeomhu i dansk design. Børnefamilier kan boltre sig i værelser med køjeseng og slå sig løs i DGI-byens leisure-områder. Den forretningsrejsende får nye muligheder for arbejde og afslapning i den rummelige lobbys rekreative zoner. Alle kan nyde et design, der kæler for detaljen, og glædes over et hotel, der har miljø og nærværende værtsskab i fokus.